Bookmark us! (Ctrl+D)

65 Shesh Besh Gammon Kingdom


  Main Menu
 65 Shesh Besh Gammon Kingdom


65 de Inleiding van Shesh Besh van Backgammon

Shesh Besh is enkel als gewone backgammon behalve dat als u rolt dobbelt en u 6-5 (die Shesh Besh wordt genoemd) dit handelt als joker krijgt wordt u toegelaten om om het even welke twee controleurs naar elke twee punten te verplaatsen. Behalve dit is backgammon het zelfde op alle manieren aan backgammon - de zelfde strategie├źn is zo gebruikte, zelfde terminologie enz. Gewoonlijk wordt Shesh Besh eveneens gespeeld in het Middenoosten en in Turkije.

Voor een meer dan eeuw Shesh werd Besh gespeeld door miljoenen mensen maar slechts nu doet deze backgammon variant krijgt een respectable plaats samen met andere backgammon varianten en het kan hoofdzakelijk op het Web worden gevonden - duizenden plaatsen wijden hun inhoud voor Shesh Besh.

In 65SheshBesh.com kunt u heel wat backgammon artikelen en verwant materiaal vinden voor het gokken in backgammon spelen (hoewel wij dit voor novice spelers niet aanmoedigen aangezien het een spel van hoge vaardigheden! is).

U kunt om een blik rond te hebben en van onze inhoud te genieten; wij hopen dat u zou vinden wat u in onze plaats zoekt.

Free Mobile Games
| (C) Copyrighted Material
Close